• koszt transportu - Paczki wysyłamy za pośrednictwem kuriera Inpost lub DPD. Koszt przesyłki i pakowania wynosi minimum 19 zł netto. zł netto
  • w przypadku przesyłki za pobraniem obowiązuje dopłata w zależności od wartości zamówienia - 4zł za każdy rozpoczęty tysiąc zł netto

Producenci

12 września 2016 | ELPRO partnerem Łódzkich Nagród Kulinarnych!

 


 Uwaga! Uwaga! Mamy dla was świetną wiadomość :) Po koniec września, wspólnie z portalem jemywlodzi.pl rozdamy pierwsze Łódzkie Nagrody Kulinarne! 

 

 

 W czwartek, 29 września, w łódzkim Hotelu Tobaco odbędzie się gala, w trakcie której zostaną przyznane nagrody w dziesięciu kategoriach: 

- Najlepsza Restauracja,
- Najlepsza Kawiarnia,
- Najlepsza Restauracja Tematyczna,
- Najlepszy Szef Kuchni,
- Najlepsza Obsługa,
- Najlepszy Kelner,
- Najlepsza Cukiernia, Piekarnia lub Lodziarnia,
- Najlepszy Wystrój,
- Ambasador Łódzkiej Gastronomii

oraz Najlepsza Restauracja – Nagroda Publiczności. 

Zwycięzców w pierwszych 9 kategoriach wybierze jury, w którego skład wejdą osoby związane z łódzką gastronomią i miłośnicy jedzenia: Agnieszka Danowska – rzecznika prasowa Manufaktury, wieloletnia dziennikarka kulinarna łódzkiej Gazety Wyborczej; Magda Klimczak – łódzka fotografka kulinarnej, autorka bloga Dare to CookDamian Marchlewicz – pochodzący z Łodzi szef kuchni, zwycięzca czwartej edycji programu Hell’s KitchenMaciej Nowicki – dziennikarz portalu Winicjatywa, znawca i miłośnik wina, jedzenia i łączenia jednego z drugim oraz Iza Borowska i Agata Zarębska – autorki portalu Jemy w Łodzi, na co dzień zajmujące się doradztwem dla gastronomii.

Laureata Nagrody Publiczności wybiorą w głosowaniu łodzianie i czytelnicy portalu jemywlodzi.pl. 

Więcej informacji TUTAJ

 

Twój koszyk jest pusty.
Tel. (42) 664-06-00
GSM: (600) 410-420

29 marca 2024

Życzenia

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych ...

16 lutego 2024

DOTACJE DLA BRANŻY HORECA (KPO)

W Krajowym Planie Odbudowy i Zwiększania Odporności (KPO) zaplanowano wsparcie dla branż szczególnie dotkniętych skutkami covid-19. Chodzi tutaj o hotele, restauracje, catering, obiekty turystyczne i kulturalne, na które przewidziano budżet w kwocie 1,2 mld pln. 

News_archive_button

Dodaj produkty, aby porównać parametry

Akceptujemy karty płatnicze